Tomica

 |  Mladina 17  |  Kultura  |  Plošča

The Bambi Molesters: As The Dark Wave Swells

2010, Dancing Bear

Svež album benda The Bambi Molesters, ene najboljših surf skupin na planetu, prinaša novo dozo slišnega ekstrakta melanholije. Enajst slik v slabih 38 minutah ponuja instrumentalno perfekcijo melodike nostalgičnega zvoka, ki se je umiril. (Glasbena) zrelost skupine se posluša z manj naleta, trobilski parti umirjajo val kitar, tudi hitrost je daleč od maksimalne, na trenutke celo pogrešamo bolj rokerski zvok. A vendar Bambiji tudi v tej subtilni izdaji še vedno dosegajo visok produkcijsko-kompozicijski standard, skozi drobne finese pa se izognejo morebitni banalnosti ali repeticiji ter še v obdelavi Siboney zvenijo dobro. Ostajajo na surfu, rocka pa je vse manj. Nežno.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.