|  Mladina 26  |  Kultura

Koncert skupine Gossip

Drugi del trilogije Džafest, Križanke, Ljubljana

Katarina Čas, igralka in voditeljica

Katarina Čas, igralka in voditeljica
© Borut Peterlin

Katarina Čas, igralka in voditeljica: “Pevka Beth Ditto je za moje pojme ‘razturila’. Videti je bilo, kot da si je v Križankah naredila svoj privatni party, kramljala je, se smejala in seveda pela. Njena komunikativnost in sprehod med publiko ob koncu koncerta pač nista nekaj vsakdanjega. Navdušilo me je predvsem njeno petje v živo, saj je bilo ves čas popolnoma čisto, vmes se je fotografirala in objemala z ljudmi, a njen glas ni prav nič zanihal. Bilo je, kot da bi poslušala CD! Poleg Beth sta me navdušila tudi bobnarka Hannah in seveda kitarist.”

Lara Baruca, glasbenica: “Namesto s čudaškim nastopaštvom nas je Beth Ditto sezula z milino in skoraj otroško neposrednostjo. Ob oceni koncerta Gossip sicer ne morem biti objektivna, ker so na mojem iPodu med najbolj predvajanimi izvajalci, zagotovo pa lahko trdim, da so ravno zaradi svoje glasbene prvinskosti naredili odličen vtis na poslušalce v Križankah - brez velikih filozofij, glasno in enostavno. ‘Lepa si!’”




 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.