Damjana Kolar

 |  Mladina 32  |  Kultura

Zmaj ‘ma mlade

Od 10. do 28. avgusta v Postojni

Eva Hren & Sladcore

Eva Hren & Sladcore
© Arhiv Mladine

Poletni kulturni utrip Postojne bo letos že štirinajstič zapored popestril poletni kulturni festival Zmaj ‘ma mlade, ki ga organizira Zveza društev Mladinski center Postojna. Gre za kolaž raznovrstnih prireditev, ki se odvijajo na različnih prizoriščih. Program je razdeljen na različne tematske sklope: na vikend paket, etno & jazz (koncerti domačih in tujih glasbenikov), teater (impro gledališče, ulična predstava), otročarije (delavnice in predstave za otroke), šport (nogometni, košarkarski turnir, zmajev tek ...), razstave (fotografska razstava ob 30-letnici Pankrtov), šou program (večer stand up komedije, breakdance bitka) in ekstra (literarni večer s Ferijem Lainščkom). Vstop na vse prireditve je brezplačen.
Več o tem, kaj lahko pričakujemo na festivalu, nam je povedal programski vodja Samo Vesel: “Festival, ki se navkljub drugačnim željam tudi v letošnjem letu ne vrača na obnovljen Titov trg, prinaša raznolik program, kjer bo vsakdo lahko našel nekaj zase. Kljub upadu sponzorskih sredstev smo poskusili narediti največ, kar je v danih razmerah mogoče. Glasbeni del festivala prinaša izvajalce, kot so Ana Pupedan, Srečna mladina, Slon in sadež, Don Mentony Band, Demolition group, Melodrom in seveda še kup ostalih, ne manjka pa niti gledaliških predstav, otroškega programa, športa in razstav. Zmaj je postojnski festival, ki pa še zdaleč ni namenjen samo Postojnčanom, zato vse prav lepo vabimo k obisku!” Več informacij na: www.zmaj-ma-mlade.com.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.