17. 3. 2011  |  Mladina 11  |  Kultura

Razstava za risbe in video

Razstava oblikovalke in ilustratorke Mine Fine, Center urbane kulture Kino Šiška, Ljubljana

The Miha Artnak, umetnik in oblikovalec, član skupine ZEK Crew

The Miha Artnak, umetnik in oblikovalec, član skupine ZEK Crew
© Tjaša Zajc

The Miha Artnak, umetnik in oblikovalec, član skupine ZEK Crew: “Mino spremljam že zelo dolgo in njena tokratna razstava se mi zdi zelo zanimiva. Pri risanju uporablja značilne poteze, ki me rahlo spominjajo na Matissa. Zgodbe njenih del pa kažejo na to, da ima posluh za poezijo, ki jo doseže tako, da prepleta risbo in igranje z besedami ter s tem ohranja svoj prepoznavni slog. Popolnoma razume tudi grafizem in žensko intuitivnost. Čestitke avtorici, želim ji veliko uspehov, v prihodnosti pa pričakujem še več od nje.”

Ekoas, bloger: “Gospodično Fino gledam že nekaj časa in ljubezen na vse poglede še vedno traja. Razstava ni na prvi pogled in detajle skriva za najbolj vztrajne - gre za neznosno finost, ki jo zanima, kaj se zgodi z vsemi liki v naslednjem trenutku, in hoče nadaljevanje. Aja, pripeljite s seboj nekoga, ki mu boste z roko čisto fino drseli skozi lase.”


 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.