|  Mladina 11  |  Kultura

Ekipa Twestivala 2011

... o globalnem festivalu uporabnikov spletnega družabnega omrežja Twitter, ki bo v četrtek, 24. marca, na Ljubljanskem gradu.

/media/www/slike.old/mladina/pstriptiz_5703.jpg

© Borut Peterlin

“Ko se virtualna družabna omrežja preselijo s spleta na realna tla. Ko družbena participacija na klik postane festival z dobrodelno noto. Ko se avatarji pretvorijo v obraze in pristne nasmehe. Ko se tviteraši povežejo s svojo lokalno skupnostjo.
Twestival bo tokrat v resničnem svetu, v več kot 160 mestih od Filipinov do Floride, od Sydneyja do Ljubljane, oživel v četrtek, 24. marca. Slovenski tviteraši vabimo na Twestival na Ljubljanski grad, v GoodLife Castle Lounge Club, od 19. ure dalje. Koncertni del bodo prostovoljno harali The Tide, Žrebci, Discoballs in Tudo, stoje pa nas bosta zabavala tudi M. Pahovič in I. Majhenič. Dogodek bo možno spremljati v živo tudi prek spleta.
Tokrat zbiramo sredstva za Fundacijo Mali vitez. Prostovoljne prispevke lahko že pred Twestivalom nakažete na tekoči račun ustanove ali pa pošljete SMS s ključno besedo MALIVITEZ na 1919 in tako darujete en evro.
Vabljeni vsi, tudi netviteraši. Več o samem Twestivalu lahko izveste na našem blogu (ljubljana.twestival.com), na Twitterju (www.twitter.com/twestivalLJ) in Facebook strani (www.facebook.com/twestivalLJ).”

Tvit tvit!

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.