Prekletstvo družine Bell

Prekletstvo družine Bell izgleda tako, kot da bi se dogajalo v sedemdesetih: v njem igrata Donald Sutherland in Sissy Spacek, zvezdnika sedemdesetih, njuno hčerko, pubertetnico Betsy (Rachel Hurd-Wood), pa nenadoma obsede hudič - v sedemdesetih se je pubertetnicam to stalno dogajalo. Za kazen - ker so skrenile, ker so grešile, ker niso spoštovale patriarhalnih, božjih postav. Betsy hudič obsede zato, ker je stara 14 let, flirta pa z učiteljem - heh, in po malem tudi s svojim vrstnikom. Mala promiskuitetnica torej - Lolita. Pričakovali bi sicer, da se bo poltergeist, ki je videti kot psihedelični light-show iz sedemdesetih, spravil nad učitelja ali pa njenega očeta, ki je užalil lokalno veščo, toda mučiti začne njo.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €