Naša mala mis

Little Miss Sunshine, 2006

Greg Kinnear izgleda povsem običajno, kot mali človek brez posebnosti, sleherniško. Zato tudi vedno verjamemo, da bi se mu lahko to, kar se mu zgodi, res zgodilo. Kinnear bi lahko celo življenje stal ob naftni črpalki, a je ne bi opazil. Policaj, ki bi ga ustavil zaradi kakega povsem nedolžnega in banalnega prekrška, recimo trobljenja, pa bi bil tako impresioniran, ko bi v prtljažniku njegovega avtomobila našel porno revije, da ne bi niti opazil, da je v prtljažniku tudi truplo. Kinnear je pač tak tip. Vedno se mu lahko zgodi vse - in vedno ga podceniš. V Naši mali mis ne igra geja, ki se mu zgodi čistunski, patološko fobični Jack Nicholson, ampak motivacijskega “guruja”, toda nimate občutka, da je motivator zato, ker bi v to, tako kot Tom Cruise v Magnoliji, fanatično verjel, ampak zato, ker je to v Magnoliji počel Tom Cruise. Nič, Kinnear je le mali človek, ki je vodljiv in prilagodljiv - celo življenje bi lahko imitiral ljudi, ki so uspeli, pa ne bi opazil, da njega samega ni nikjer.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €