Uro

Uro je hladni, svinčeni, postibsenovski triler o norveškem policaju, Hansu Pettru (Nicolai Cleve Broch), rekrutu tajne policijske enote za boj proti dilerjem (URO), ki se ne ozira nazaj, kar pomeni, da slovi po svojem soliranju - po svoji muhavosti, po svoji nepredvidljivosti, po svoji neobvladljivosti. Vedno butne naprej, v akcijo, ne da bi preveril, če ima pokrit hrbet. Iskreno rečeno, jebe se mu za hrbet - in za tisto, kar je za njegovim hrbtom. Hans Petter - ali HP, kot ga klišejo undercover kompanjoni - namreč noče gledati nazaj, v preteklost. Ker izgleda kot gangster, kot pusher, kot diler, je idealen za infiltracije v narko podzemlje, toda to je obenem tudi signal, da je to, kar je za njim, večje od tega, kar je pred njim, da je torej njegova preteklost večja od njegove prihodnosti.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €