Štirje mušketirji

V prejšnji epizodi: d'Artagnan (Michael York), Athos (Oliver Reed), Porthos (Frank Finlay) in Aramis (Richard Chamberlain), mušketirji njegovega veličanstva, zlojzajo zlobnega kardinala Richelieuja (Charlton Heston) in enookega grofa Rocheforta (Christopher Lee), ki skušata kompromitirati prešuštno kraljico (Geraldine Chaplin), najdejo njene diamante in rešijo Francijo. Toliko, če ste zamudili Tri mušketirje, ki jih je posnel isti režiser, Richard Lester, jasno, z isto ekipo. Ne brez razloga: filma Trije in Štirje mušketirji sta bila namreč najprej en film, ali bolje rečeno, načrtovali in posneli so ju kot en film, v enem kosu, toda potem se jim je vse skupaj zdelo tako dobro, da so ga razbili na dva filma, ki so ju tudi prikazali ločeno - v razmaku enega leta.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €