Vanja Pirc  |  foto: Uroš Abram

3. 1. 2014  |  Mladina 1  |  Kultura

Grupa Ee

Ivian Kan Mujezinović, Damjan Ilić, Mina Fina in Žiga Testen so grafični oblikovalci, ki ustvarjajo vsak svoje in skupne projekte, največkrat na področju kulture

Grupa Ee v živo iz Ljubljane, Melbourna in Berlina: zgoraj Mina Fina in Ivian Kan Mujezinović, spodaj Žiga Testen in Damjan Ilić.

Grupa Ee v živo iz Ljubljane, Melbourna in Berlina: zgoraj Mina Fina in Ivian Kan Mujezinović, spodaj Žiga Testen in Damjan Ilić.

Pred skoraj dvema letoma so Ljubljano preplavili črni plakati, na katerih je z velikimi belimi črkami pisalo Glej, Kurba. Pritegnili so precej pozornosti. No, pa tudi nekaj zgražanja, zlasti med privrženci konservativne političarke Mojce Kucler Dolinar, in to le zato, ker se je en plakat po naključju znašel poleg njenega predvolilnega plakata.

 

Celoten članek je na voljo le naročnikom. .

Zakup člankov

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890. Kodo, prejeto na telefon, prepišite v spodnje okence in takoj boste boste lahko dostopali do vsebin.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Mladina digital - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate .
Z dolgoročno NAROČNINO prihranite tudi do 25 %!

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.