Vanja Pirc

25. 4. 2014  |  Mladina 17  |  Kultura

Zoran Garevski, modni oblikovalec

Že skoraj dve desetletji navdušuje z elegantnimi, brezčasnimi oblačili in nesporno je eno največjih imen slovenskega modnega oblikovanja. Te dni pa njegovi prijatelji pripravljajo dobrodelni modni dogodek za finančno podhranjeno Hišo hospica, kjer živijo kronično bolni, ki jim zdravniki ne morejo več pomagati. Med njimi je tudi sam.

© Kolaž: Anja Mlakar, fotografije: Peter Giodani

V zatemnjeni dvorani je vse potihnilo, iz zvočnikov so začeli pritajeno odzvanjati prvi takti pesmi Basic Instinct avstralskega tria The Acid, nato pa je po modni brvi zakorakal moški, oblečen v dolg črn plašč. Zgornja plast z bogatimi naborki mu je segala do sredine stegen, spodnja, ravno padajoča, do gležnjev. Bil je golih prsi, oblečen le še v črne hlače in čevlje. Videti je bil veličastno, kot princ teme.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €