Goran Kompoš

23. 9. 2016  |  Mladina 38  |  Kultura  |  Plošča

AlunaGeorge: I Remember

2016, Island

+ + + +

Tri leta star prvenec londonskega dvojca po pop lestvicah ni priplezal tako visoko, kot so mu napovedovali singli pred tem. Je pa dvojcu tlakoval pot do sodelovanj z nekaterimi najvidnejšimi producenti (pop) plesne glasbe, med drugim s Skrillexom in Diplom, DJ Snakom in Zhujem. Zdi se, da so prav ta sodelovanja in pa dober komercialni odziv nanje odločilno botrovali podobi drugega albuma. I Remember je vrhunsko sproduciran pop album s skladbami, ki se bodo dobro znašle na klubskih plesiščih in na velikih festivalskih prizoriščih, za nameček pa jih zaznamuje še trendovska pop senzibilnost, ki kroji vrhove lestvic. Zaradi tega se je (predvsem) v besedilih znašel kak kliše več, toda v plesnem popu nismo nikoli zares iskali kakšnih tehtnih sporočil.

 

Celoten članek je na voljo le naročnikom. .

Zakup člankov

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890. Kodo, prejeto na telefon, prepišite v spodnje okence in takoj boste boste lahko dostopali do vsebin.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Mladina digital - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate .
Z dolgoročno NAROČNINO prihranite tudi do 25 %!

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.