Saša Eržen

 |  Mladina 21  |  Kultura  |  Hudo

Svet, kot ga vidi penis

Kamera na obročku

© Arhiv Mladine

Mini trpežne kamere, s katerimi lahko posamezniki posnamejo svoje ekstremne športne aktivnosti, so bogatejše za novo, neobičajno različico: obroček za penis s kamero. Izdelek, ki se imenuje cock cam, prek spleta ponuja britanska firma Julz. Najnovejša spolna igračka je prek aplikacije in s pomočjo wi-fi brezžične povezave – ob dodatnem geslu, ki ga nastavi uporabnik – povezana z mobilnim telefonom lastnika, kjer naj bi bili občutljivi posnetki na varnem. Po zaslugi tehnologije nočnega vida kamera lahko beleži spolno dejavnost tudi v slabših svetlobnih razmerah. Vprašanje pa je, kdo je bolj zmogljiv, kamera ali tisti, ki jo nosi. Priporočajo namreč do 90-minutno snemanje, saj se kamera in baterije, ki jih pripomoček vsebuje, začnejo segrevati, če so v uporabi dlje. Vsaj tako bizaren kot kamera za penis je njen promocijski video, na ogled na spletni strani izdelka in platformi YouTube. V njem moški skoči z vzpetine, na hrbtu ima zloženo padalo, ki ga uporabi za doskok (t. i. base skok), podvig pa beleži kamera, pritrjena na dildo, ki ga ima model med skokom na sebi, tako da ves čas štrli sredi posnetka.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.