Uredništvo

 |  Kultura

Tehno na daljavo

Na tokratnem petkovem večeru #ŽURAMDOMA bo ritme sukal DJ Psiho

DJ Psiho

DJ Psiho
© Žiga Kalan

Iniciativa #ŽURAMDOMA po dobrem mesecu dni vsak petek virtualno povezuje vse ljubitelje elektronskih ritmov. V petek, 17. aprila ob 20.00 bo na Facebook strani Kurzschlussa svoje tehno vibracije širil DJ Psiho, ki je svojo kariero začel v zlati dobi rave kulture v devetdesetih. 

Lani je na glavnem odru Kurzschlussa s svojim setom dopolnil lineup Valentina Kanzyanija, tokrat pa se bo DJ Psiho predstavil s svojo edinstveno izpiljeno tehniko obvladovanja treh gramofonov in skrbnim izborom plesnih ritmov. 

V dveh desetletjih se je doma kot tudi na številnih plesiščih širom države, uvrstil v vrh slovenske tehno scene in postal eden izmed najbolj iskanih domačih didžejev, ki je svoje rezidence zabeležil po celotni regiji v klubih, kot so Ambasada Gavioli, Propaganda, Sub Sub, Colosseum (Hrvaška), oder pa delil s številnimi svetovno znanimi didžeji, kot so Jeff Mills, Dave Clark, Richie Hawtin, Carl Cox, Adam Beyer, Marco Carola, Chris Liebing, Takkyu Ishino, Space DJs, Steve Stoll idr. 

xKPYcvRixJA

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.