Marcel Štefančič, jr.

20. 11. 2008  |  Mladina 47  |  Kultura  |  Film

Kapsule

Pozabi Saro: Zguba izgubi bejbo, ki je TV zvezda. Čudno, ne. Tipična komedija iz butika Judda Apatowa, zato pričakujte tiče. Jason Segel & Kristen Bell.

Dokler naju jackpot ne loči
: Ashton Kutcher in Cameron Diaz ne vesta, kako bi delila bogastvo. Romantična komedija, ki čaka na marksizem Baracka Obame.

Neverjetni Hulk:
Dr. Banner, alias Hulk, beži pred temnimi silami, ki ga hočejo spremeniti v orožje za množično uničevanje. Bomba z bonusom. Edward Norton.

Horton: Slon odkrije, da v vsakem drobcu prahu obstaja pravi mikrokozmos. Kul animacija via Blue Sky Studios, ki izgleda kot himna drugačnosti & strpnosti.

TV Onion: Ekranizacija slovite spletne strani, posvečene parodiranju svetovnih novic. Relativno statično, toda na srečo se prikaže Steven Seagal, ki humor poživi.

Zadeta modela 2
- Beg iz Guantanama: Harold & Kumar mislita, da ni hujšega od Guantanama. Odbito, toda ne toliko, da bi Johna Choja & Kala Penna res deportirali.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.