Marcel Štefančič, jr.

 |  Mladina 47  |  Kultura  |  Film

Kapsule

Pozabi Saro: Zguba izgubi bejbo, ki je TV zvezda. Čudno, ne. Tipična komedija iz butika Judda Apatowa, zato pričakujte tiče. Jason Segel & Kristen Bell.

Dokler naju jackpot ne loči
: Ashton Kutcher in Cameron Diaz ne vesta, kako bi delila bogastvo. Romantična komedija, ki čaka na marksizem Baracka Obame.

Neverjetni Hulk:
Dr. Banner, alias Hulk, beži pred temnimi silami, ki ga hočejo spremeniti v orožje za množično uničevanje. Bomba z bonusom. Edward Norton.

Horton: Slon odkrije, da v vsakem drobcu prahu obstaja pravi mikrokozmos. Kul animacija via Blue Sky Studios, ki izgleda kot himna drugačnosti & strpnosti.

TV Onion: Ekranizacija slovite spletne strani, posvečene parodiranju svetovnih novic. Relativno statično, toda na srečo se prikaže Steven Seagal, ki humor poživi.

Zadeta modela 2
- Beg iz Guantanama: Harold & Kumar mislita, da ni hujšega od Guantanama. Odbito, toda ne toliko, da bi Johna Choja & Kala Penna res deportirali.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.