Marcel Štefančič, jr.

 |  Mladina 12  |  Kultura  |  Film

Kapsule

Jama groze: Šest prijateljic - ekstremnih športnic - se spusti v apalaško jamo, kjer dobijo več, kot lahko nesejo. Briljantni slasher via Neil Marshall. Nujno ga dajte dol! Shauna MacDonald.

Strah v noči: Radijskega di-džeja, ki ga igra Clint Eastwood, začne terorizirati nevrotična, obsedena, opeharjena fanica. Klasični psihotriler. Letnik 1971. Eastwoodov režijski prvenec.

Hellboy II - Zlata armada: Hellboy počisti to, kar se je izmaknilo Batmanu, Hulku, Spider-Manu in Iron-Manu. Portal v srednji svet via Guillermo del Toro. Ron Perlman. Posebna edicija.

Potovanje v središče Zemlje: Fani Julesa Verna prek Islandije vstopijo v jurski park, v katerem je Brendan Fraser ves čas na tem, da krikne: Glejte, mumija! Ali pa: Glejte, Indiana Jones!

Barva denarja
: Tom Cruise dobi mentorja, ki je biljard spremenil v ameriški eksistencializem. Nadaljevanje kultnega Hazarderja, ki Paulu Newmanu ni vrglo Oskarja - nadaljevanje pač. Via Martin Scorsese.

Ptič na žici
: Mel Gibson beži pred podzemljem, ki do FBI-jevega programa za zaščito prič nima nobenega rešpekta. Akcijski ringelšpil, ki več kot trilerju dolguje burleski in romantični komediji.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.