Marcel Štefančič, jr.

 |  Mladina 19  |  Kultura  |  Film

kapsule

Babe: John Goodman igra Babea Rutha, legendarnega bejzbolista, ki je postal personifikacija ameriškega sna - iz sirotišnice je poletel na nebo. Sentimentalni bio via Arthur Hiller. Plus Kelly McGillis.

Dan, ko bo obstala Zemlja: V Centralnem parku pristane zunajzemeljska delegacija, ki zahteva, da spremenimo svet. Zelo rutinski rimejk sci-fi klasike. Keanu Reeves & Jennifer Connelly.

Gabrielle:
Ko mož zasumi, da ga je žena prevarala z drugim moškim, začne zastavljati vsa tista mučna, perverzna vprašanja. Kostumski prizori iz zakonskega življenja. Isabelle Huppert & Pascal Greggory.

Fado: Carlos Saura predstavlja fado, portugalski folk, ki se je rodil na ulicah Lizbone. Elegantni, minimalistični mjuzikl, ki ne ovira razgleda na izvajalce in njihove deziluzije. Mariza, Camano in drugi.

Račja juha:
Verjetno najboljša, najbolj lucidna, najbolj ubijalska in najbolj gostobesedna komedija bratov Marx, totalna klasika, ki je toliko pred časom, da parodira tudi filme, ki bodo šele posneti. Letnik '33.

Max Payne: Mark Wahlberg izgleda kot Amerika po 11. septembru - misli le na maščevanje. Mračni, divji, sadomazohistični akcijski pomp, posnet po sloviti video igrici. Plus Mila Kunis & Ludacris.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.