Marcel Štefančič, jr.

 |  Mladina 21  |  Kultura  |  Film

kapsule

Avstralija: Hugh Jackman, ki izgleda kot skala, sreča Nicole Kidman, ki izgleda kot kaktus. Epski promo za Avstralijo in njeno spravo z aboridžini. Plus David Wenham & Bryan Brown. Via Baz Luhrmann.

Rt strahu: Absolutno nujno! Robert Mitchum igra sociopatskega kriminalca, ki terorizira družino svojega malomarnega odvetnika. Mračni, napeti psihotriler, boljši od rimejka. Plus Gregory Peck & Polly Bergen.

Senca dvoma: Teresa Wright zasumi, da je njen dobri stric Charlie v resnici morilec veselih vdov. Črni, cinični psihotriler, v katerem se je Alfred Hitchcock zarežal naivnosti Americane. Plus Joseph Cotten.

Zaljubljeni Shakespeare: Kako je William Shakespeare napisal Romea in Julijo? Tako, da je delal kompromise. Duhovita, zelo dobro informirana romantična komedija. Joseph Fiennes & Gwyneth Paltrow.

Bitka za Midway:
Pol leta po japonskem napadu na Pearl Harbor začnejo Američani osvajati Pacifik. All-star vojni spektakel, tipičen za sedemdeseta. Charlton Heston, Henry Fonda & Robert Mitchum.

Reci da:
Jim Carrey igra moškega v krizi srednjih let, ki sklene, da bo odslej vsemu rekel da, tudi dvakrat mlajši bejbi. Filantropska verzija komedije Ti, ti lažnivec. Plus Zooey Deschanel & Terence Stamp.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.