Kapsule

Skrivnostni otok - četrta sezona: Ko preživeli dobijo pomoč, se zastavi novo dramatično vprašanje - kdo jih bo rešil pred reševalci? Serija je zdaj že v Coni somraka. Matthew Fox & Evangeline Lilly.

Avra: Epileptični nagačevalec živali, ki fantazira o popolnem bančnem ropu, doživi reality check. Mračni, intrigantni, eksistencialistični triler via Fabian Bielinsky (Devet kraljic). Ricardo Darin & Dolores Fonzi.

Rooster Cogburn: John Wayne in Katharine Hepburn sta enooki šerif in misijonarka - on rimejkira Pravi pogum, ona pa Afriško kraljico. Komični vestern. Letnik '75. Plus Paul Koslo & Strother Martin.

Okrutna zabava: Tri nekdanje prijateljice, ki mislijo, da so na varnem, dobijo zaušnico iz preteklosti, ki diši po Abu Grajbu. Šoker za fane torture porna. Via John Simpson (Freeze Frame). Keir O'Donnell.

Razočarane gospodinje - četrta sezona: Razočarane gospodinje so zdaj še bolj razočarane, tako da Seks v predmestju sreča Sopranove in tono cliffhangerjev. Nicollette Sheridan, Teri Hatcher & Felicity Huffman.

Joe Kidd: V razredni boj v Novi Mehiki se vključi tudi Clint Eastwood, nekdanji lovec na glave, ki saloon prebode z vlakom. Efektni akcijski vestern via John Sturges. Letnik '72. Plus Robert Duvall.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.