Borka

 |  Mladina 1  |  Kultura  |  Plošča

Cee Lo Green: The Lady Killer

2010, Elektra

Ekscentrik, čudak in navsezadnje izjemen pevec Cee Lo Green se po dveh platah projekta Gnarls Barkley, s katerim je lucidno plezal po vrhovih glasbenih lestvic, vrača s tretjim samostojnim albumom, ki pa presenetljivo orje globoko v formo radijskega popa. Produkcijo je podpisala manjša četa aktualnih velikih igralcev glasbene industrije, ki naj bi dostavili »zvok soula 21. stoletja«, v resnici pa so spacali obupno plehke podlage žolčastega popa. Aranžmaji so prenasičeni in banalni, zvok sterilen in povsem generičen, redke zanimive posnetke pa povsem zasenčijo osladne balade. Green po domiselni osvojitvi svetovnega občinstva sedaj to ponovno počne na konvencionalen način lutk glasbenih multinacionalk. Ogromen korak nazaj.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.