Goran Kompoš  |  foto: Sebastijan Iskra

9. 6. 2017  |  Mladina 23  |  Kultura  |  Dogodki

Večni mladeniči

Kalifornijski punk rock trio Green Day je navdušil ljubljanske Stožice

Takšno razpoloženje pri nas doživimo redko, tokrat pa gre največja zasluga za popoln uspeh koncerta energičnemu, zabavljaškemu frontmanu Billieju Joeju Armstrongu.

Takšno razpoloženje pri nas doživimo redko, tokrat pa gre največja zasluga za popoln uspeh koncerta energičnemu, zabavljaškemu frontmanu Billieju Joeju Armstrongu.

V letih 1996 in 1998 so napolnili Halo Tivoli, minuli torek pa ob njihovem tretjem obisku Ljubljane še precej večjo areno v ljubljanskih Stožicah. Ja, dolgoživost kalifornijskega punk rock, punk pop ali pa preprosto rock’n’roll tria Green Day je na neki način presenetljiva. V devetdesetih se je zdelo, da gre za tipični bend generacije, ki potem, ko ta generacija ne hodi več na koncerte, nastopa le še pred peščico postaranih nostalgikov. Toda skupini Green Day je priljubljenost z leti le še rasla, očitno tudi pri nas. Že med izvedbo prve skladbe je bilo jasno, da bomo priča razpoloženju, kakršnega v domačih koncertnih dvoranah doživimo zelo redko.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.