Izak Košir

26. 7. 2019  |  Mladina 30  |  Kultura  |  Dogodki

Festival King of the Concrete, Ljubljana

01/08—04/08

Od 1. do 4. avgusta bo na različnih lokacijah v Ljubljani potekal hiphop festival King of the Concrete. Najprej se bo v četrtek ob 15. uri v Žmaucu odvil pogovor s predstavniki štirih elementov hiphop kulture, sledila mu bo predstavitev mojstrov scratcha, nato pa bodo v večernih urah za gramofone stopili tisti didžeji, ki se bodo želeli predstaviti občinstvu. Dan kasneje se bo v parku Mostec ob 16. uri začel break jam battle, ki bo trajal vse do 21. ure zvečer. Osrednji dan festivala bo sobota, in sicer bodo v Božidarju potekali delavnice, plesna tekmovanja, koncerti domačih in tujih izvajalcev ter tudi after party, ki se bo zaključil ob 5. uri zjutraj. Nastopili bodo: Teknical Development.IS (VB), General Woo (HR), Ajs Nigrutin (RS), Klemen Klemen (SI), Figub Brazlevič (DE),Tikogo (DE), Koolade (HR), Mrigo & Ghet (SI), Vazz (SI), F-raw Blanka (SI), Sajkoslav (SI), Skova (SI), Siknes (SI), Naji (IR) in številni drugi. Sklepna nedelja pa bo v Klubu rečnih kapitanov namenjena uživanju ob ritmih jazza, funka in afrobeata finske zasedbe Shameless Shongololo Band.

 

Celoten članek je na voljo le naročnikom. .

Zakup člankov

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890. Kodo, prejeto na telefon, prepišite v spodnje okence in takoj boste boste lahko dostopali do vsebin.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Mladina digital - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate .
Z dolgoročno NAROČNINO prihranite tudi do 25 %!

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.